Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία ξεκίνησε το 1978 με λιανική πώληση ξηρών καρπών και καφέ στην Αμφιλοχία από τον Δημήτρη Καραγιάννη.Αντικείμενο εργασιών είναι η επεξεργασία-συσκευασία και εμπορία προϊόντων ξηρών καρπών,αποξηραμένων φρούτων και καφέ.

 

 Πρόκειται για μία επιχείρηση με σημαντική θέση στην εγχώρια αγορά διακίνησης καφέδων-ξηρών καρπών που στόχο έχει την κάλυψη των αναγκών του ευρύτερου Ελλαδικού χώρου σε μια  ευρεία γκάμα προϊόντων ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων και καφέδων. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η εταιρία είναι βασικός προμηθευτής στα προαναφερθέντα είδη, σε πολλά επώνυμα super markets και μεγάλες αλυσίδες του κλάδου.

 

Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης, διακίνησης εισερχόμενων προϊόντων και διεκπεραιώνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη. Η εταιρία στο χώρο της εγκατάστασης διαθέτει ψυκτικούς θαλάμους -χώρους αποθήκευσης των εισερχομένων παρτίδων ξηρών καρπών και ψυκτικούς θαλάμους αποθήκευσης των τελικών προϊόντων  που εμπορεύεται και διακινεί. 

 

Σήμερα η εταιρεία κατέχει πιστοποίηση FSSC 22000 Food Safety System Certification και πιστοποίηση RSPO και στόχοι της εταιρείας, για το άμεσο μέλλον, είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων σε περιοχές όπου προς το παρόν δεν έχει παρουσία.

Πιστοποίηση RSPO

Η πιστοποίηση RSPO της εφοδιαστικής αλυσίδας διασφαλίζει ότι το προϊόν σας προέρχεται όντως από την προέλευση που δηλώνεται. Η πιστοποίηση RSPO τεκμηριώνει ότι η εφοδιαστική σας αλυσίδα είναι ασφαλής και ιχνηλάσιμη και παρέχει αξιόπιστη απόδειξη της βιωσιμότητας του προϊόντος σας.

Τα πλεονεκτήματα της πιστοποίησης RSPO

Η πιστοποίηση RSPO είναι σημαντική για την εταιρεία μας γιατί:

  • Επιδεικνύει την δέσμευσή σας στις περιβαλλοντικές πρακτικές.
  • Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σημαντικών παραγωγών και λιανεμπόρων, πολλοί εκ των οποίων έχουν χρονοθετημένες δεσμεύσεις να χρησιμοποιούν βιώσιμο φοινικέλαιο στα προϊόντα τους.
  • Βοηθάει τους πελάτες μας να επιλέξουν προϊόντα τα οποία συμβάλουν στην διατήρηση του περιβάλλοντος.
  • Βοηθάει την επιχείρησή μας να αποκτήσει πρόσβαση σε νέες αγορές.

σκοποσ

Η εταιρεία στοχεύει στην κατ ελάχιστο συμμόρφωση της με την ισχύουσα Ελληνική και κοινοτική νομοθεσία, και είναι απόλυτα συνεπής στα όρια που πρέπει να τις τηρεί. Η επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας του Σ.Δ.Π & Α.Τ και η επίτευξη των στόχων που θέτει καφέ φορά η εταιρεία, ανασκοπείται περιοδικά με σκοπό την λήψη των εκάστοτε αναγκαίων διορθωτικών και προληπτικών ενεργειών. Γενικά ο αντικειμενικός σκοπός της εταιρείας είναι η επίτευξη, η διατήρηση και βελτίωση της εικόνας και της αξιοπιστίας της στην αγορά, προμηθεύοντας προϊόντα σταθερής υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο