Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία Ξηροκάρπ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε., δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια, στην εισαγωγή, επεξεργασία, τυποποίηση & εμπορία τροφίμων, καφέδων και ξηρών καρπών σε όλη την Ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό. Από το 2000 λειτουργεί σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις 5.500m2 στην περιοχή της Αμφιλοχίας. Βασικό μας μέλημα είναι η δημιουργία γευστικών, φυσικών, αγνών και υψηλής ποιότητας προϊόντων, έχοντας πάντα ως γνώμονα την δέσμευση υπευθυνότητας και συνέπειας προς τους πελάτες, καταναλωτές και συνεργάτες μας. Η επιλογή των πρώτων υλών, οι συνεχείς έλεγχοι, το κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής και η αγάπη για αυτό που κάνουμε, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιο΄την των υπηρεσιών μας. Εξυπηρετούμε και παραδίδουμε άμεσα σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά ή με πιστοποιημένους συνεργάτες, που πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφάλεια των προϊόντων μας. Ξέρουμε από ποιοτικό ξηρό καρπό και φροντίζουμε να τον αναδεικνύουμε με την σωστή επεξεργασία

Πιστοποίηση RSPO

Η πιστοποίηση RSPO της εφοδιαστικής αλυσίδας διασφαλίζει ότι το προϊόν σας προέρχεται όντως από την προέλευση που δηλώνεται. Η πιστοποίηση RSPO τεκμηριώνει ότι η εφοδιαστική σας αλυσίδα είναι ασφαλής και ιχνηλάσιμη και παρέχει αξιόπιστη απόδειξη της βιωσιμότητας του προϊόντος σας.

Τα πλεονεκτήματα της πιστοποίησης RSPO

Η πιστοποίηση RSPO είναι σημαντική για την εταιρεία μας γιατί:

  • Επιδεικνύει την δέσμευσή σας στις περιβαλλοντικές πρακτικές.
  • Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σημαντικών παραγωγών και λιανεμπόρων, πολλοί εκ των οποίων έχουν χρονοθετημένες δεσμεύσεις να χρησιμοποιούν βιώσιμο φοινικέλαιο στα προϊόντα τους.
  • Βοηθάει τους πελάτες μας να επιλέξουν προϊόντα τα οποία συμβάλουν στην διατήρηση του περιβάλλοντος.
  • Βοηθάει την επιχείρησή μας να αποκτήσει πρόσβαση σε νέες αγορές.

σκοποσ

Η εταιρεία στοχεύει στην κατ ελάχιστο συμμόρφωση της με την ισχύουσα Ελληνική και κοινοτική νομοθεσία, και είναι απόλυτα συνεπής στα όρια που πρέπει να τις τηρεί. Η επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας του Σ.Δ.Π & Α.Τ και η επίτευξη των στόχων που θέτει καφέ φορά η εταιρεία, ανασκοπείται περιοδικά με σκοπό την λήψη των εκάστοτε αναγκαίων διορθωτικών και προληπτικών ενεργειών. Γενικά ο αντικειμενικός σκοπός της εταιρείας είναι η επίτευξη, η διατήρηση και βελτίωση της εικόνας και της αξιοπιστίας της στην αγορά, προμηθεύοντας προϊόντα σταθερής υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο