Ξηροί καρποί

Οι ξηροί καρποί είναι μια κατηγορία τροφίμων που προσφέρουν στον  οργανισμό μας ενέργεια και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Μικρή ποσότητα ξηρών καρπών τροφοδοτεί τον οργανισμό μας με ενέργειας, Ω – 3 και Ω-6, φυτικές πρωτεϊνες,  βιταμίνες Β,ασβέστιο, σιδηρο, κάλιο, μαγνησιο και χαλκό.

Αποξηραμένα φρούτα

Τα αποξηραμένα φρούτα είναι από τις πιο υγιεινές, διατροφικές επιλογές που έχουμε.Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες, όπως η E και η C, καθώς και σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως ο σίδηρος, ο χαλκός, το σελήνιο και το κάλιο, αλλά και σημαντικά φλαβονοειδή και καροτενοειδή συστατικά. 

Καφές

Ο Ελληνικός καφές παρέχει αρκετά οφέλη και ευεργετικές ιδιότητες. Τα βασικά αντιοξειδωτικά συστατικά του καφέ  είναι το χλωρογενικό οξύ, το καφεϊκο οξύ, οι μελανοϊδίνες και εξαιτίας των φλαβονοειδών που περιέχουν οι κόκκοι του αποτελεί ένα από τα πιο πλούσια αντιοξειδωτικά ροφήματα.

Η εταιρία ξηροκάρπ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ συνυφασμένη με την ποιότητα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια  προμηθεύει με προϊοντα της μεγάλες αλυσίδες super markets, χονδρεμπόρους, καφεκοπτεία, κάβες, και ζαχαροπλάστεία.

home ek
4

Η Διοίκηση της εταιρείας χωρίς  να φείδεται εξόδων και κόπων δεσμεύται στην συνεχή προσπάθεια για παροχή υψηλής ποιότητας προίοντων  και υπηρεσιών.

kj
HUVHUIH

Δημιουργήσαμε τις πιο γευστικές απολαύσεις