Ζαχαροπλαστική

Προϊόντα ζαχαροπλαστικησ

Αμύγδαλο ωμό

Αμύγδαλο ωμό

Αμύγδαλο λευκό

Αμύγδαλο λευκό

Φιλέ αμύγδαλο

Αμύγδαλο λευκό φιλέ

Ινδική καρύδα

Ινδική καρύδα

Καρύδι

Καρύδι

Κράνμπερι

Ανανάς

Ανανάς

Βερίκοκο

Δαμάσκηνο

Ανανάς

Βερίκοκο

Δαμάσκηνο

Σταφίδα ξανθή

Σταφίδα μαύρη

ΞΗΡΟΚΑΡΠ - ΚΑΦΕΣ......

Ιστορικό

Ο πρώτος καφές καλλιεργήθηκε από ιθαγενείς Αμερικανούς. Ο πρώτος θάμνος καφέ στη Βραζιλία φυτεύτηκε από τον Francisco de Melo Palheta στην πολιτεία του Παρί το 1727. Σύμφωνα με τον μύθο, οι Πορτογάλοι αναζητούσαν ένα κομμάτι της αγοράς καφέ, αλλά δεν μπορούσαν να πάρουν σπόρους από τη γειτονική Γαλλική Γουιάνα λόγω της απροθυμίας του κυβερνήτη να εξάγει τους σπόρους. Ο Palheta στάλθηκε στη Γαλλική Γουιάνα σε διπλωματική αποστολή για την επίλυση διαφωνίας στα σύνορα. Επιστρέφοντας στο σπίτι, κατάφερε να περάσει λαθραία τους σπόρους στη Βραζιλία παρασύροντας τη γυναίκα του κυβερνήτη που του έδωσε κρυφά ένα μπουκέτο με σπόρους.

“ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ”

Η εταιρείας καβουρδίζει μείγμα 3 ποικιλιών καφέ προσφέροντας σας στο φλιτζάνι μοναδική και ξεχωριστή γεύση με πλούσια αρώματα ομορφαίνοντας τη κάθε σας στιγμή. Συσκευάζουμε το καφέ σε υψηλής ποιότητας συσκευασίες των 5kg (σπυρί) & 500g (κομμένο) ώστε να μένει πάντα φρέσκος και πλούσιο σε γεύση.
ΞΗΡΟΚΑΡΠ

Πιθανά οφέλη

Απολαύστε το καφεδάκι σας προσφέροντας πολλά οφέλη στην υγεία σας.

Μπορεί να βελτιώσει την αθλητική απόδοση
Η καφεΐνη είναι ένα καλά μελετημένο, φυσικό διεγερτικό που μπορεί να ενισχύσει τις αθλητικές και πνευματικές επιδόσεις.
Περιέχει ωφέλιμες ενώσεις
Οι κόκκοι καφέ περιέχουν ευεργετικές ενώσεις όπως τα χλωρογενικά οξέα, τα οποία είναι είδη αντιοξειδωτικών πολυφαινολών που παρέχουν οφέλη για την υγεία.
Μπορεί να προστατεύσει από την πνευματική εξασθένηση
Η κατανάλωση καφέ με καφεΐνη μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλό σας από ορισμένες νευρολογικές παθήσεις, όπως η νόσος του Alzheimer.
Μπορεί να έχει προστατευτική επίδραση κατά ορισμένων ασθενειών
Ο καφές σαν ρόφημα μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο ορισμένων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη και των καρδιακών παθήσεων.
Μετάβαση στο περιεχόμενο