Ξηροκάρπ

Η εταιρία ξηροκάρπ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ συνυφασμένη με την ποιότητα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια  προμηθεύει με προϊοντα της μεγάλες αλυσίδες super markets, χονδρεμπόρους, καφεκοπτεία, κάβες, και ζαχαροπλάστεία.

"START OF THE COMPANY".

Η εταιρεία ξεκίνησε το 1978 με λιανική πώληση ξηρών καρπών και καφέ στην Αμφιλοχία από τον Δημήτρη Καραγιάννη. Το 1995 ο υιός του, Χρήστος Καραγιάννης, ανέλαβε τη διοίκηση της επιχείρησης και δραστηριοποιήθηκε με χονδρική διάθεση.

Από το 2000 η εταιρεία λειτουργεί σε ιδιόκτητες σύχρονες εγκαταστάσεις 2700 τ.μ, και με ψυκτικούς θαλάμους 1500 κ.μ. Τα μηχανήμτα επεξεργασίας και συσκευασίας  τελευταίας τεχνολογίας επιτρέπουν την παραγωγική δυνατότητα της επιχείρησης να αγγίζει τα 19,500 κιλά ανά 8ωρο.

Σήμερα η εταιρεία κατέχει πιστοποίηση FSSC 22000 Food Safety System Certification και RSPO, και στόχοι της εταιρείας, για το άμεσο μέλλον, είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων σε περιοχές όπου προς το παρόν δεν έχει παρουσία.

gO nuts

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Ξηροί καρποι

Γευστικοί, τραγανή και πεντανόστιμοι ξηροί καρποί για μια υγιεινή Ζωή

Αποξηραμένα φρούτα

Αποξηραμένα φρούτα από όλο των κόσμο

Φρέσκος καφές

Η εταιρεία μας  επεξεργάζεται και συσκευάζει εκλεκτές ποιότητες καφέ 

car

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Διανομή σε όλη την Ελλάδα με δικά μας φορτήγα ή με πιστοποιημένους σύνεργάτες μας.

56

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εξειδικευμένο προσωπικό στο τηλεφωνικό κέντρο είναι έτοιμο να λύσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει άμεσα.

63
ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Οι επιλογή των πρώτων υλών ,οι συνεχείς έλεγχοι, το κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε.

Πρόκειται για μία επιχείρηση με σημαντική θέση στην εγχώρια αγορά διακίνησης καφέδων-ξηρών καρπών που στόχο έχει την κάλυψη των αναγκών του ευρύτερου Ελλαδικού χώρου σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων και καφέδων.

unnamed
Logo_RSPO_HD
1 %
Ποιότητα
1 %
Εξυπηρετηση
1 %
υπευθυνότητα

Copyright © 2017 - 2020. All Right Reserved.

Design and construction of the IP Power @ksirokarp website # Xrhstos Dhm.Karagiannis A.S